Rekreaasjekongres biedt inspiratie en duidelijkheid voor recreatieve ondernemer

Friesland is in beweging en dat merk je. Er komen steeds meer bezoekers naar onze provincie. Kunst, activiteiten, cultuur en natuur vullen elkaar aan. Grote plannen waar de recreatieve ondernemer zijn voordeel mee kan doen. 

Merk Fryslân organiseert op 12 december het Rekreaasje Kongres in het Abe Lenstra Stadion. Speciaal voor alle recreatieve ondernemers in Friesland. Samen met Pronvinsje Fryslan en CH2018 worden de plannen gepresenteerd voor de komende jaren. Plannen om de provincie en het toerisme nog meer te laten groeien.

‘Er staat veel te gebeuren in onze provincie, mooie evenementen die veel extra bezoekers met zich meebrengen. Voor ondernemers kansen om hierop in te spelen.’, aldus Carla Boonstra van Merk Fryslân. Hoe deze kansen goed te benutten zijn voor de ondernemer komt tijdens de workshops in het middagprogramma naar voren. In kleine groepen komen er onderwerpen als bijvoorbeeld storytelling en productontwikkeling aan de orde.

Het Kongres moet van meerwaarde zijn voor de Friese ondernemer, met een duidelijke vertaalslag voor zijn eigen onderneming. De dag is geslaagd als de ondernemer geinspireerd naar huis gaat.